12 Kasım 2017 Pazar

The Sims 4 İndir | FULL İndir (2020)

the sims 4 full indir

The Sims 4 İndir

| Oyun Adı: The Sims 4 Full İndir Reloaded Türkçe + Repack Cats and Dogs DLC 2020
| Platform: PC
| Dil : The Sims 4 Türkçe

The Sims 4 İncelemesi:

The Sims 4, The Sims serisinin en güncel sürümüdür. Bu sürümde kediler ve köpekler eklenmiştir. The Sims 4 oyununa The Sims 3'e ek olarak duygular, hisler ve anılar eklenmiş. Ev yaparken o mermerli sehpa takımına mahkum kalmıyoruz. Daha çok çeşit ve günümüz modasına yakın tasarımlar mevcut.

the sims 4 indir pc

The Sims 4'ü diğer gelişim, seviye atlatma oyunlarından ayıran bir yanı var. The Sims yaşam üzerine kurulmuş bir oyun. Kendince kazanmanın olmadığı, kötülerin hep cezalarını bulmadıkları bir dünyayı taklit edebilmenin çekiciliğine sahip. Ölmek nedir bilmeyen, daima daha iyi eşyalar için savaşan, duyguları ve istekleri olmayan bir savaş avatarını değil, insanları oynuyoruz. Doğrusu bu durumda hepimiz birer Simiz. Simlerin sıradışı amaçları yok. Hayalleri ve arzuları var, iyi ya da kötü olmayı seçebiliyorlar ama simlerin amaçları hep aynı. Yaşamları olarak gördükleri bu kısa zamanı mutlu olarak geçirmek istiyorlar. Kusursuz olmayan bu varlıkları izlemek, ne olacaklarına değil nerede olduklarına bakmak the sims 4 indir işte bu yüzden bu kadar zevk veriyor. Kötü de olsalar, takıntılı da olsa, aldatsalar da, sevseler de bunları iyi veya kötü oldukları için değil mutluluğa erişmek için yapıyorlar.

the sims 4 indir

Benim planım şu: yaşlı anne, baba ve onların üç çocuğundan oluşan klasik aile. Anne kapalı olucak evet türban gelmiş :) İki oğulları ve bir kızı olacak. Bütün çocuklar evlenmiş ve hepsi aynı apartmanda yaşayacak. Arada herkesi bir araya toplarım the sims 4 indir yaparak ailecek yemek yerler, bayramlaşma falan. Sitemizden the sims 4 full indir butonuna tıklayarak indirebelirisniz.

The Sims 4 Minimum Sistem Gereksinimleri:
İşlemci (CPU): Intel Core 2 Duo E4300 veya AMD Athlon 64 X2 4000+ (2.0 GHz Dual Core required if using integrated graphics)
RAM: 2 GB
İşletim Sistemi: Windows XP
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 6600 veya ATI Radeon X1300 veya Intel GMA X4500
Ses Kartı: Evet
Boş Alan: 10 GB

The Sims 4 Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri:
İşlemci (CPU): Intel Core i5-750 veya AMD Athlon X4
RAM: 4 GB
İşletim Sistemi: 64 Bit Windows 7,8, veya 8.1
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 650 ya da üstü
Ses Kartı: Evet
Boş Alan: 10 GB

The Sims 4 Resimleri:




The Sims 4 İndir Türkçe 2020



The Sims 4 Eğlenceli Video



Etiketler: The Sims 4 İndir the sims 4 full indir, the sims 4 türkçe indir, the sims 4 full reload dlc paketi indir,. The Sims 4 Full İndir, the sims 4 ücretsiz indir hızlı.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder